Maak direct een afspraak!   0492 78 41 92
Mijn Financiële Wooncoach
Nieuws

Certificering / Verlenging kwaliteitsstempel voor De Financiële Wooncoach

  • Mark Sanders
  • 41 Views
  • 0 Comment
  • No tags

 

De Financiële Wooncoach blijft in het bezit van het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Dit stempel onderstreept de kwaliteit van de dienstverlening van De Financiële Wooncoach in Helmond en Eindhoven. Het certificaat staat onder meer voor deskundig advies, duidelijke afspraken en financiële zekerheid.

Belangrijk voor onze klanten
De Financiële Wooncoach is sinds 2016 houder van het Keurmerk Financiële Dienstverlening. “Dat we die status behouden is voor ons een bevestiging van het niveau van onze dienstverlening”, zeggen Mark Sanders en Bas Verbakel, eigenaren van De Financiële Wooncoach. “Het bewijst dat we staan voor de klant: om die te verzekeren van betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk advies. Dat staat nu zwart op wit. We zijn er trots op, dat een onafhankelijk en gerenommeerd bedrijf als SVC Compliance ons opnieuw dit Keurmerk toekent.”

Reactie Auditor
De auditor is in zijn rapport enthousiast over de wijze waarop De Financiële Wooncoach omgaat met nazorg na het sluiten van producten ook dan houden zij intensief contact met de klant vanuit het service abonnement (score 5 van 5 Excellent) alsmede ook hoe er wordt omgegaan met betrouwbaarheid omdat alle adviseurs zijn aangesloten bij een beroepsvereniging zoals Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypothecair Planner (score 5 van 5 Excellent).

Lees meer via verlenging Keurmerk Certificaat De Financiële Wooncoach BV