Maak direct een afspraak!   0492 78 41 92
Mijn Financiële Wooncoach
Nieuws

Levensverzekeringen

Levensverzekeringen

Levensverzekeringen zijn verzekeringen die te maken hebben met het verzekeren van een leven van de verzekerde. Dit kan zijn bij leven of bij eerder overlijden voor een bepaalde einddatum of een combinatie van beiden. De meest bekende verzekeringen zijn een overlijdensrisico-, kapitaal-, spaar- en uitvaartverzekering.

Sommige van deze verzekeringen keren alleen uit bij voortijdig overlijden en sommige alleen bij in leven zijn op de beoogde einddatum.

Omdat er veel verschillende vormen en evenveel maatschappijen zijn gaat het te ver om hier alle vormen te benoemen. In ons gesprek inventariseren wij welke verzekeringen jij hebt en leggen jou de werking daarvan uit.

Ook bespreken wij samen of deze verzekeringen passen in jouw situatie en hoe deze ingebouwd kunnen worden in jouw nieuwe financiële wensen.

Één verzekering lichten wij kort uit en dat is de overlijdensrisicoverzekering. De laatste jaren zijn overlijdensrisicoverzekeringen sterk in premie gedaald. De overlijdensrisicoverzekering keert een verzekerd kapitaal op het leven van de verzekerde uit indien deze komt te overlijden voor de verzekerde einddatum.

Op onze site kun jij zelf berekenen of jouw premies voor overlijdensrisico niet te hoog zijn. Wij berekenen indicatief de nieuwe premie. Zo krijg jij een goed beeld of jouw huidige verzekering aangepast kunnen worden. Deze premies zijn geen aanbod tot het sluiten van een verzekering en zijn dienen als indicatie. In een persoonlijk gesprek zal De Financiële Wooncoach altijd een inventarisatie en analyse maken alvorens dit leidt tot een advies voor een overlijdens risicoverzekering.