Maak direct een afspraak!   0492 78 41 92
Mijn Financiële Wooncoach
Nieuws

Hypotheken / Een nieuw huis kopen? Lees de hypotheekspecial met 23 vragen en antwoorden.

  • Mark Sanders
  • 49 Views
  • 0 Comment
  • No tags

Bij het kopen van een woning en het financieren daarvan komt er heel veel kijken. Er moeten beslissingen worden genomen over grote bedragen. Beslissingen die vaak meer dan 30 jaar een belangrijke invloed hebben op het financiële huishouden.

Naast de spanning of de financiering lukt, komen er allerlei nieuwe begrippen op tafel waar je nog nooit eerder van hebt gehoord. Begrippen zoals “hoofdelijke aansprakelijkheid”, “loan to value” en “rentevaste periode”. Als jouw adviseur van De Financiële Wooncoach, is het onze taak jou in deze periode te begeleiden en je te helpen bij het vinden van een financiering die past bij jouw specifieke situatie. Met als hoofddoel dat de financiering ook op langere termijn verantwoord is.

Wij leggen de stappen, die in het koopproces gezet worden, graag uit. Hetzelfde geldt voor de moeilijke begrippen, die onvermijdelijk voorbijkomen. Wij hebben daarom dit boekje gemaakt. Hierin behandelen wij stap voor stap een aantal begrippen die je tijdens het financieringstraject tegen kan komen. Wij hebben geprobeerd dit zo eenvoudig mogelijk te beschrijven. Download dit boekje hier.

Dit boekje geeft algemene informatie. Heb je concrete vragen over jouw eigen financiering, leg die dan gerust aan ons voor. Natuurlijk mag je altijd contact met ons opnemen met welke vraag dan ook. Wij zijn bereikbaar via 0492-784192 en zijn je graag van dienst.

Het team van De Financiële Wooncoach