Maak direct een afspraak!   0492 78 41 92
Mijn Financiële Wooncoach
Nieuws

Keurmerken

Keurmerken

De Financiële Wooncoach is aangesloten bij diverse beroepsorganisaties en in het bezit van diverse keurmerken waarmee de kwaliteit wordt onderschreven. Het belangrijkste is dat je dit zelf gaat ervaren. De Financiële Wooncoach is aangesloten bij:

NVHP

NVHP_logo
Met een Erkend Hypothecair Planner krijg je een op jouw wensen en zorgvuldig samengesteld advies. De Erkend Hypothecair Planner inventariseert jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen/wensen. Ook maakt hij op basis daarvan een prognose van jouw financiële situatie op langere termijn wat je inzicht geeft in jouw huidige en toekomstige situatie. Meer over de Nederlandse Vereniging  Hypothecair Planners? Klik dan hier of bekijk onder aan deze pagina het filmpje van NVHP. Bij De Financiële Wooncoach is Mark Sanders werkzaam als Erkend Hypothecair Planner.

SEH

SEH_Logo
De SEH bewaakt het kwaliteitslabel Erkend Hypotheekadviseur en heeft er een aantal eisen aan verbonden. Daarom mogen alleen hypotheekadviseurs die hieraan voldoen de titel voeren. Lees hier meer over Stichting Erkend Hypotheekadviseur. Bij De Financiële Wooncoach zijn Bas Verbakel, Patricia Ely en Mark Sanders werkzaam als Erkend Hypotheek Adviseur.

REFA

EFA-KEURMERK-DEF-FC-HR(1)
De SEH bewaakt het kwaliteitslabel Register Erkend Financieel Adviseur en heeft er een aantal eisen aan verbonden. Daarom mogen alleen financieel adviseurs die hieraan voldoen de titel voeren. Lees hier meer over Stichting Erkend Hypotheekadviseur. Bij De Financiële Wooncoach zijn Bas Verbakel en Mark Sanders werkzaam als Erkend Financieel Adviseur.

SKFD

KEURMERK FIN DIENST blauw
Professionele advieskantoren kunnen het Keurmerk Financiële Dienstverlening verkrijgen als zij voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van advisering, bedrijfsvoering en integriteit. Dit alles om onze klanten te laten zien dat wij continu bezig zijn met het verbeteren van onze kwaliteit en dit laten vaststellen door het onafhankelijke Keurmerk. Regelmatig worden wij als Keurmerkkantoor door onafhankelijke deskundigen in opdracht van de Stichting Keurmerk Financiële Dienstverlening (SKFD) bezocht en wordt beoordeeld of het bedrijf voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Aan de hand van dergelijke bezoeken kunnen ook afspraken worden gemaakt over het doorvoeren van verbeteringen, waardoor de klant steeds beter bediend wordt. Lees hier meer over de Stichting Keurmerk Financiële Diensten. De Financiële Wooncoach is aangesloten bij dit keurmerk.