Maak direct een afspraak!   0492 78 41 92
Mijn Financiële Wooncoach
Nieuws

Particulieren

Particulieren

Verzekeren Prive

 

Wat zijn risico’s waar je tegenaan kunt lopen? Met andere woorden: welke belangrijke gebeurtenissen maak je eventueel mee? Vaak zijn dat plezierige

Maar soms ook minder plezierige gebeurtenissen, waar je financiële risico’s kunt lopen. Deze risico’s kun je voor eigen rekening nemen maar je kunt je er ook vaak tegen verzekeren. Dit geldt dan voor onvoorziene gebeurtenissen.

Dit zijn vaak onverwachte situaties en zijn dus momenten waarop het goed is na te denken over verzekeren. Wat moet je voor je verzekering regelen als je gaat samenwonen? Waar moet je aan denken als je een hypotheek afsluit? En wat moet je regelen als je aansprakelijk gesteld wordt voor schade door je kinderen? De Financiële Wooncoach kan je helpen en inzicht geven in deze vragen zodat je weet wat je wanneer op verzekeringsgebied moet doen.

Wij adviseren in de meest voorkomende particuliere schadeverzekeringen. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer de voorwaarden die hiervoor gelden. Door onze “netto” oplossingen zonder provisie betaalt u over het algemeen de laagste “netto premies” aan een verzekeringsmaatschappij.

Wil je meer weten over ons unieke concept? Bel of maak een afspraak met De Financiële Wooncoach.