Maak direct een afspraak!   0492 78 41 92
Mijn Financiële Wooncoach
Nieuws

De Financiële Wooncoach

Het team van De Financiële Wooncoach stelt zich voor.

De Financiële Wooncoach is een persoonlijke allround financieel dienstverlener die op eigentijdse manier haar klanten adviseert bij financiële vraagstukken rondom wonen en inkomen.

Bij De Financiële Wooncoach heb jij altijd een vast aanspreekpunt die zich goed inleeft in jouw situatie. Ook geeft jouw Financiële Wooncoach inzicht in jouw persoonlijke situatie, wensen en de financiële gevolgen daarvan.
Ook helpt jouw Financiële Wooncoach je bij het maken van keuzes om een vraagstuk in te vullen met producten. Hierbij werken wij volledig zonder provisie en hebben daarbij dus maar één belang en dat is uw belang. Maak een afspraak en ervaar onze persoonlijke aanpak en dienstverlening.

Er kunnen ook vraagstukken zijn die dermate specialistisch zijn dat wij besluiten om daarvoor de hulp van een specialist in te roepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het adviseren van collectieve pensioenregelingen (een pensioendeskundige), estateplanning (een notaris of estate planner) of complexe fiscale vraagstukken (een fiscaal juridisch adviseur).

Wij zijn van mening dat onze klant altijd een onafhankelijk advies moet krijgen en daarom werken wij met een breed netwerk van specialistische dienstverleners. Maar ook dan blijven wij de regie voeren in de samenwerking voor jou als klant en houd jij 1 aanspreekpunt; jouw adviseur van De Financiële Wooncoach.