Maak direct een afspraak!   0492 78 41 92
Mijn Financiële Wooncoach
Nieuws

Disclaimer

De informatie die De Financiële Wooncoach op of via deze website toont of verstrekt is geen aanbod of financieel advies.

De op deze website getoonde informatie is met zorg samengesteld door De Financiële Wooncoach.Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de op deze website opgenomen teksten, tarieven en berekeningen. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website is indicatief.

De Financiële Wooncoach kan niet garanderen dat de site(s) foutloos of ononderbroken functioneert en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie. De informatie wordt regelmatig aangevuld en wijzigingen kunnen altijd met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. De geboden informatie is niet bedoeld als vervanging van deskundig advies. Gebruikmaking van de informatie is voor eigen risico van de gebruiker.

Het is de gebruiker van deze website niet toegestaan het logo, informatie van de website door te geven, te vermenigvuldigen of te verspreiden anders dan voor privé-gebruik. Indien er vooraf geen schriftelijke toestemming is verleend is het niet toegestaan de informate op de website verder te verspreiden.

Links en doorverwijzigingen zijn allen beschikbaar gesteld ter informatie. De Financiële Wooncoach is dan ook niet aansprakelijk voor derden en de door hen verstrekte informatie.

Wij stellen alles in het werk om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Wij aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor enerlei schade als gevolg van het verminderd of tijdelijk niet deugdelijk functioneren van deze website.