Maak direct een afspraak!   0492 78 41 92
Mijn Financiële Wooncoach
Nieuws

Het team van de Financiële Wooncoach

Het team van de Financiële Wooncoach

Mark Sanders

Ik ben Mark Sanders, 45 jaar en ruim 25 jaar werkzaam in de Financiële Dienstverlening. Ik ben getrouwd en heb een tweeling van 9 jaar. Als Erkend Hypothecair Planner, Erkend Financieel Adviseur  en Erkend Hypotheekadviseur ben ik in staat een breed en zorgvuldig advies te geven aan mijn klanten. Dit advies gaat verder dan alleen het regelen van een hypotheek.In het verleden ben ik ook werkzaam geweest in Helmond, na 5,5 jaar SNS bank, laatst in de functie van kantoormanager, heb ik als hypothecair planner gewerkt bij een groot Makelaars en Hypotheekkantoor in Helmond waarna ik 2005 de overstap heb gemaakt naar de Rabobank organisatie. Binnen deze bank heb ik diverse functies gehad.

Mijn ambitie is onze klanten helpen inzicht te geven in hun financiën op een eenvoudige manier. Vanuit dit inzicht kan de klant keuzes maken in zijn financiële huishouding.

Patricia Ely

Ik ben Patricia Ely, 48 jaar en woon in Weert. Ik heb 2 prachtige kinderen waar ik ontzettend trots op ben. Een zoon van 21 en een dochter van 18. Ik ben sinds de zomer van 2014 werkzaam bij de Financiële Wooncoach. Daarvoor heb ik 27 jaar bij de ABN AMRO Bank gewerkt in diverse commerciële en assisterende functies. Ik vind het belangrijk om onze klanten goed te helpen en hun vragen te beantwoorden. Het eerste aanspreekpunt zijn voor onze klanten vind ik ook erg leuk. Zo leer ik onze klanten meteen goed kennen en ontstaat er een leuke band.
Ik neem onze klanten veel uit handen en draag zorg voor een goede afhandeling van commerciële en administratieve taken. Daarbij voel ik mij het prettigst.

Bas Verbakel

Ik ben Bas Verbakel, sinds 2000 werkzaam in de Financiële Dienstverlening. Ik ben getrouwd met Jolanda en we hebben samen 4 kinderen, allemaal mannen.
Sinds 2002 werk ik in Helmond, destijds nog bij PEVA Assurantiën, maar vanaf 2005 ben ik voor een groot Helmonds makelaars en hypotheekkantoor gaan werken als financieel adviseur, later ben ik op dat kantoor de afdelingsverantwoordelijke geworden voor de afdeling hypotheken en verzekeringen.
In die jaren heb ik het plezier gehad om voor heel veel verschillende mensen te mogen werken en helpen de aankoop van hun droomhuis te verwezenlijken.

Ik zie het als mijn taak om een breed georiënteerd advies te maken waarbij het belangrijk is dat het begrijpelijk is, dat doe ik door inzicht te geven, en oplossingen te bieden. U hoeft dan alleen de keuzes nog maar te maken.

Elwin Peeld

Ik ben Elwin Peels, 33 jaar,  en woon samen met mijn vriendin Manon. Ik ben sinds 2004 werkzaam in de verzekeringsbranche.

Als zekerheidscoach bij De Financiële Wooncoach Verzekeringen vind ik het belangrijk om me te verplaatsen in jouw persoonlijke (be)leefwereld. Deze dient altijd als leidraad voor het samenstellen van een zorgvuldig advies, toegespitst op jouw individuele situatie.

Of je nu particulier bent of ondernemer, allemaal hebben we te maken met risico’s. Risico’s op het gebied van bijvoorbeeld verkeer, wonen, vermogen maar ook als ondernemer de zorg voor jouw inkomen, personeel en materieel. Sommige risico’s kun je misschien zelf dragen en andere risico’s kunnen jouw financiële toekomst of de continuïteit van jouw onderneming ernstig in gevaar brengen.

Graag sta ik jou bij met het in kaart brengen van de risico’s waarmee je te maken kunt krijgen. Tevens bekijken we samen of we deze risico’s kunnen beperken of voorkomen. Voor de risico’s die je niet zelf kunt of wilt dragen, voorzien we vervolgens in onafhankelijke verzekeringsoplossingen waarbij we kunnen kiezen uit de producten van vrijwel alle verzekeraars.

Proactief in verzekeringen is mijn motto.

Ik ben Nadia van Dam, ben 37 jaar en sinds januari 2018 de nieuwe collega van het leuke team bij De Financiële Wooncoach. Ik woon samen met mijn partner Henry. Ik heb 2 bonuskinderen die regelmatig bij ons zijn. We wonen sinds 2013 in het mooie brandevoort waar ik graag mijn dagelijkse dingen onderneem, en ook sport zoals tennis.

Ik heb ruim 5 jaar gewerkt bij een tussenpersoon als administratief commercieel medewerkster op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Ik ben even uit de branche geweest en heb gewerkt als leidinggevende in een dames en heren kledingzaak.

Enige tijd geleden kwam ik privé in aanraking met De Financiële Wooncoach en was dit de kans om mijn passie en gedrevenheid voor het vak weer op te pakken. Dit doe ik binnen het team samen met Patricia om alles in goed banen te leiden, zo zal ik ook het eerste aanspreekpunt zijn, en leer ik jou graag kennen.

Van aanvraag naar acceptatie achter de schermen om daarin onze kennis en klant vriendelijkheid te laten zien. Ik zorg er voor dat ik jou als klant optimaal kan ondersteunen. Ook zal ik zorgen voor een prettige ervaring met mij als commercieel assistent van De Financiële Wooncoach.