Maak direct een afspraak!   0492 78 41 92
Mijn Financiële Wooncoach
Nieuws

Algemene informatie / Lokale betrokkenheid van De Financiële Wooncoach

  • Mark Sanders
  • 317 Views
  • 0 Comment
  • No tags


De Financiële Wooncoach is actief betrokken in de wijk Brandevoort, Mierlo-Hout en daarom heen. Niet alleen als ambassadeur van de wijk Brandevoort, waar diverse collega’s wonen. Ook zijn zij actief betrokken bij verenigingen en stichtingen in de wijk.

Met ingang van het seizoen 2019-2020 heeft De Financiële Wooncoach het contract met SV Brandevoort voortijdig verlengd om opnieuw de komende 3 jaar een van de drie hoofdsponsors te zijn van deze mooie vereniging.

Verder is ook dit jaar het contract met SV Swift uit Helmond verlengd. Een vereniging met veel historie waarbij handballen, na de winst van de oranje dames, weer helemaal op de kaart staat.

Een wellicht minder bekende vereniging bij het grote publiek is de Helmvaarders. Olympisch talenten zijn er vandaan gekomen. Met veel inspanning en het zweet op het voorhoofd kanoën zij op de wildwaterbaan van de Helmvaarders op het kanaal in Helmond.

De stichting Smile per Mile is een stichting die zich inzet voor kinderen met een ernstige beperking en/of aangeboren afwijking of ziekte. Kinderen die de toekomst vormen van onze maatschappij zetten wij vanuit deze stichting jaarlijks op vaste momenten in het zonnetje. Ook de ouders en broertjes/zusjes worden die dag verzorgd. Er zijn kleine en grote verwendagen. Wil je eens terug kijken naar de editie van september 2019 klik dan op de volgende link. AFTERMOVIE Mocht je willen sponsoren of doneren aan deze stichting waar Mark Sanders tevens bestuurslid is dan kan dat via de sponsorlink.

Vanaf de start zijn wij betrokken bij Witte Wel Witte Nie. De dorpsquiz van Brandevoort die jaarlijks wordt gehouden. Met name de interactie tussen wijkbewoners versterken en deze zo massaal met elkaar in verbinding brengen was voor ons een reden om WWWN te sponsoren. Vanaf de start zijn wij daar trotse hoofdsponsor van.

Het jaar 2018-2019 was een bijzonder jaar voor Prins Mark 1. Dankzij de Brandeliers mocht hij in dat jaar als Prins 9 de Brandeliers voor gaan met carnaval. Binnen en buiten de wijk hebben ze geweten dat hij prins was. Omdat carnaval ook een enorme verbinding legt tussen mensen en wijkgenoten hebben wij ook besloten CS de Brandeliers al voor het 2e jaar te sponsoren. Al die vrijwilligers die achter de schermen bezig zijn om dit jaar tijdens het jubileumjaar Prinses Jacqueline d’n 1e en haar adjudant Patty een fantastisch carnaval te laten beleven verdienen dat er sponsors zijn die dit ondersteunen en financieel mogelijk maken. Daarnaast zijn wij bij zowel CV de Houtse Kluppels en CV ’t Barrierke als carnavalsverenigingen in het Mierlo Houtse ook te vinden als sponsor of ambassadeur.

Wij vinden het vanuit maatschappelijk oogpunt belangrijk betrokken te zijn in de wijk waar wij wonen en werken.

Voor meer informatie over dit artikel kun je contact opnemen met Mark Sanders of Bas Verbakel 0492-784192Blok toevoegen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is brandeliers-1.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is helmvaarders-1.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is smile-per-mile-1-1024x724.png
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is sv-brandevoort-1.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is swift-1.png
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is wwwn-1.png

LATEST WORK