Maak direct een afspraak!   0492 78 41 92
Mijn Financiële Wooncoach
Nieuws

Het coronavirus en je hypotheek

Het coronavirus en je hypotheek

Vanzelfsprekend volgt ook De Financiële Wooncoach de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet. We beseffen dat je misschien vragen hebt over de gevolgen van het coronavirus op je hypotheek en de huizenmarkt. En dat je benieuwd bent naar de manieren waarop je ons het beste kunt bereiken. Om je ook in deze tijd zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we belangrijke informatie voor je op een rij gezet.  


Kan ik mijn hypotheek of verzekeringen regelen tijdens coronavirus

De huizenmarkt zal bij een verdere verspreiding van het coronavirus niet buiten schot blijven, zo verwachten wij. Hoewel veel processen rond het aanvragen van een hypotheek digitaal verlopen, zal de invloed van het coronavirus – net als op de economie in het algemeen – ook op de huizenmarkt van invloed zijn. 
 
Daarnaast zien wij nu een ontwikkeling, dat bij het aanvragen van een hypotheek of verzekering, meer of andere stukken kunnen worden opgevraagd door de aanbieders. Ook zijn stukken korter geldig. Wij nemen jou mee in het proces en laten dit zo soepel mogelijk verlopen.


Bereikbaarheid De Financiële Wooncoach vestigingen

Jouw adviseurs van De Financiële Wooncoach voeren op dit moment veel online (digitale) gesprekken met onze klanten. Dit doen we zoveel mogelijk via videochat. Wil je liever een afspraak bij ons op kantoor? Dat kan natuurlijk ook nog gewoon!
 
Wij vinden jouw gezondheid en die van onze medewerkers het allerbelangrijkst. Daarom houden wij onze vestigingen extra schoon en houden wij ons aan de richtlijnen van de overheid. Kom je bij ons op kantoor voor een afspraak? Houd dan rekening met de volgende maatregelen voor bezoekers en medewerkers:
– We houden 1,5 meter afstand van elkaar.
– We begroeten elkaar enthousiast maar schudden geen handen.
– We wassen regelmatig onze handen en maken voor de afspraak gebruik van de desinfectiezuil.
– We hoesten en niezen in onze elleboog en gebruiken papieren zakdoekjes.
– We blijven thuis als we een van de volgende klachten hebben: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 graden celsius) of als iemand in ons huishouden koorts (boven 38 graden celcius) heeft.

Wil je graag hypotheekadvies bij ons op kantoor? Maak dan eerst een afspraak. Kom bij voorkeur alleen en handel ook zaken indien mogelijk digitaal of telefonisch af!


Videochat of telefonische afspraak

Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Het is ook mogelijk om een videochat- of belafspraak in te plannen! Plan je afspraak in en zet in het ‘opmerkingen’ veld wat voor soort afspraak je wilt: op kantoor, een videochat- of belafspraak. Maar je kunt ons ook bellen voor een afspraak en jouw voorkeur aangeven. Wij zijn bereikbaar via
0492-784192.