Maak direct een afspraak!   0492 78 41 92
Mijn Financiële Wooncoach
Nieuws

Certificering / De Financiële Wooncoach genomineerd voor prestigieuze VVP Advies Award

  • Mark Sanders
  • 121 Views
  • 0 Comment
  • No tags

Door prominente vakgenoten en een uit deskundigen bestaande jury is De Financiële Wooncoach gekozen als 1 van de 3 meest klantgerichte en professionele onafhankelijke financieel advieskantoren in de categorie Hypotheekadvies.

Deze prijs is een erkenning voor het leveren van excellent financieel advies.

Kantoren kunnen zich niet zelf opgeven voor deze prijs, maar moeten door vakgenoten genomineerd worden. Alleen onafhankelijke advieskantoren die boven het gemiddelde uitstijgen, opvallen met hun advieskracht en hun klanten echt meerwaarde bieden kunnen geselecteerd worden.

De Financiële Wooncoach is bij vakgenoten en jury opgevallen doordat zij hun klanten echt kennen, snel optreden bij calamiteiten, klanten behoeden voor (financiële) misstappen en helpen hun zakelijke en persoonlijke (financiële) dromen waar te maken.

Nu de Financiële Wooncoach gekozen is tot de top drie in de categorie Hypotheekadvies en daarmee tot de top 18 in Nederland, start de volgende selectieronde om categoriewinnaar te worden. En bij winst mee te dingen naar de landelijke titel en winnaar te worden van de fel begeerde Advies Award 2022.

In de komende maanden vindt een aantal pittige selectieronden plaats. De Financiële Wooncoach gaat die uitdaging aan en gaat voor de halve finale van de Advies Award 2022 in september en hopelijk later ook voor de landelijke titel.

Meer informatie Advies Award:

De Advies Award is een verkiezing van het beste advieskantoor van Nederland. Het is een jaarlijkse prijs voor onafhankelijke financieel advieskantoren met dé A(dvies)-Factor. De prijs wordt georganiseerd door het onafhankelijk vakblad VVP. Excellente advieskantoren kunnen door ‘spotters’ genomineerd worden als meest klantgerichte advieskantoor in de categorieën Particulier Advies, Zakelijk Advies, Hypotheek Advies, Pensioen Advies, Digitale Innovatie en Nichemarkt. Daarnaast is er een speciale award in het leven geroepen voor de categorie Starters. Met behulp van maar liefst 32 spotters is de jury tot een top 3 per categorie gekomen. De jury bestaat uit zes deskundigen die hun sporen ruimschoots verdiend hebben en de kwaliteit van de advieskantoren vakkundig toetsen. De landelijke Advies Award wordt uitgereikt tijdens de online finaleronde op 6 oktober 2022 in de professionele studio’s van First Impression in Tilburg. Meer informatie over de Advies Award op: www.adviesawards.nl.